cea mai buna drona phantom

Cea mai buna drona Phantom

Ore
Research
Produse
Evaluate
Editorii nostri cerceteaza, testeaza si recomanda in mod independent cele mai bune produse. Puteti afla mai multe despre procesul nostru de examinare aici.
Ghid de cumparaturi

Cea mai buna drona Phantom

cea mai buna drona phantom ghid cumparaturi
Cea mai buna drona Phantom: Ghid de cumparaturi

Indiferent de modul in care va folositi drona, fiabilitatea si performanta excelenta sunt esentiale pentru a va maximiza placerea. Fiecare drona Phantom este o masina bine construita, indiferent daca este versatila Phantom 4 Advanced sau cea mai accesibila Phantom 3 Standard. Dronele DJI sunt masini de calitate pentru experti si incepatori, iar seria lor Phantom include cele mai avansate modele la nivel de consumator.

Dronele de astazi au o varietate de caracteristici, modele si etichete de pret. Unele caracteristici comune includ detectarea obstacolelor, camerele cu cardan, functia de intoarcere acasa, avertismentele privind bateria descarcata si inregistrarea video HD. Dronele fantoma va simplifica decizia de cumparare prin includerea tuturor acestora.

Cele mai recente drone vin cu cateva caracteristici incredibile, dar unele pot lipsi de caracteristici la care s-ar putea astepta sa fie standard. Nu este distractiv sa-ti deschizi drona crezand ca ai tot ce este necesar pentru a zbura atunci cand nu este cazul. Dronele fantoma sunt gata de zbor si sunt incarcate cu functii.

Continuati sa cititi ghidul nostru complet despre dronele fantoma sau derulati in partea de sus a paginii pentru alegerile noastre de top.

Ce veti obtine cu o drona Phantom

Chiar si dronele entry-level ale lui Phantom sunt pe partea mai scumpa (cum ar fi Phantom 3 Standard la 2.000 RON), dar cand zbori una dintre acestea, vei sti de ce.

Multe drone au durate de zbor de pana la opt minute, dar Fantomele pot ramane in aer pana la treizeci. Functia de intoarcere la domiciliu, desi nu este ceva pe care sa ne bazam, este un strat excelent de securitate suplimentara.

Daca intentionati sa luati drona peste apa, o baterie moarta poate fi cataclismica. Bateriile de zbor inteligent din dronele Phantom va vor avertiza atunci cand nu mai aveti energie – o caracteristica care lipseste multor drone.

In plus, aplicatiile DJI GO si DJI GO 4 sunt incarcate cu functii utile pentru o experienta de zbor sigura pe care o puteti inregistra sau reda in flux.

Caracteristici drona Phantom

Dronele fantoma vin cu functii pentru cele mai bune videoclipuri, fotografie si experienta de zbor, indiferent daca zbori pentru distractie sau pentru uz profesional. Fiecare drona Phantom este echipata suficient de bine incat, daca incepeti sa zburati ca hobby si se transforma in ceva mai mult, probabil ca nu va trebui sa faceti upgrade – veti detine deja o masina capabila de calitate.

Mai jos sunt cateva dintre caracteristicile cheie ale dronelor Phantom.

Distanta excelenta de zbor

Phantom 3 Standard are o autonomie maxima de 1 km, in comparatie cu cei 3 km ai Phantom 3 Professional. Modelele Phantom 4 au o raza maxima de control de 7 km. Intervalele de transmisie video vor varia.

Baterie de zbor inteligenta

Bateriile Phantom 3 si Phantom 4 Intelligent Flight sunt proiectate avand in vedere zborurile lungi si securitatea. Ambele dispun de sisteme de avertizare atunci cand energia este redusa.

Bateria Phantom 3 sustine pana la 23 de minute de zbor. Dispune de patru LED-uri care indica energie redusa in timp real – atata timp cat drona dvs. este vizibila.

Bateria Phantom 4 sustine pana la 30 de minute de zbor si va avertizeaza prin intermediul aplicatiei DJI GO 4 cand este timpul sa zburati inapoi acasa.

Prin intermediul aplicatiei, vi se ofera si un timp de zbor ramas estimat pe baza nivelului de energie si a distantei.

Detectarea obstacolelor

Modelele Phantom 4 ofera detectarea obstacolelor, prevenind accidentele nefericite. Phantom 4 Advanced are detectarea obstacolelor inainte, in timp ce Phantom 4 Pro si Pro + au detectarea obstacolelor in cinci directii pentru o securitate maxima.

Camera cu cadran

Mai degraba decat o camera amplasata in cadrul propriu-zis (care poate avea ca rezultat un video tremurat si de calitate mai mica), camerele Phantom sunt atasate la un cardan cu trei axe pentru unghiuri versatile si o navigare mai usoara a alimentarii video. Gimbalul previne vibratiile si se regleaza lin pentru a mentine o imagine nivelata in timp ce zburati. Cand este asociat cu DJI Goggles, cardanul din modelele Phantom 4 va raspunde intuitiv miscarilor pe masura ce intoarceti capul.

Video de zbor in timp real

Atunci cand este asociat cu aplicatia DJI GO sau cu un ecran al telecomenzii, puteti pilota drona Phantom cu un videoclip in timp real pentru o experienta de zbor uimitoare. Puteti face un alt pas mai departe cu DJI Goggles (in jur de 1.200 RON) pentru zborul cu vedere la prima persoana.

Fotografie si videoclip remarcabil

Modelele Phantom 4 inregistreaza videoclipuri 4K la 60 de cadre pe secunda, in timp ce modelele Phantom 3 inregistreaza videoclipuri 2,7K la 30 de cadre pe secunda (Phantom 3 Standard) sau video 4K la 30 de cadre pe secunda (Phantom 3 Professional).

Cand vine vorba de fotografii, dronele Phantom 4 capteaza fotografii de 20 megapixeli, ceva mai mari decat fotografiile de 12 megapixeli ale dronelor Phantom 3.

Moduri multiple de navigare

Toate dronele Phantom au o varietate de moduri si abilitati de zbor, inclusiv zborul in zbor, planificarea zborului bazata pe waypoint, puncte de interes si o functie de urmarire.

Varietatea poate fi extrem de utila pentru evenimente fotografice, filmari de sporturi cum ar fi schiul sau navigatia sau explorarea locurilor greu accesibile.

Cu dronele Phantom 4, veti obtine, de asemenea, ActiveTrack (un mod urmator bazat pe GPS), Draw (un mod mai organic de planificare a rutei), modul Tripod pentru filmare si fotografiere de precizie, modul Gesture pentru comenzi intuitive si alte caracteristici utile.

Pe scurt, veti obtine o masina inteligenta care se poate ingriji singura sau va poate urma instructiunile specifice.

Preturi drona Phantom

Ce va trebui sa cheltuiti pentru a lua acasa o drona Phantom si ce primiti in cutie?

Desi dronele Phantom vin cu o telecomanda, lame de elice de rezerva si o baterie Intelligent Flight, luati in considerare bugetul pentru planul de protectie DJI Care, DJI Goggles, o telecomanda cu ecran incorporat si alte accesorii.

2.000 pana la 3.000 RON

Seria Phantom 3 se incadreaza in acest interval, plasandu-le pe capatul superior al spectrului atunci cand vine vorba de drone entry-level. Dar daca intentionati sa luati in serios hobby-ul, caracteristicile si fiabilitatea dronelor Phantom fac ca pretul sa merite.

5.000 RON pana la 7.500 RON

Odata cu cresterea pretului, vine o serie de caracteristici in Phantom 4 Advanced si Phantom 4 Pro +. Pentru cea mai buna calitate video (pana la 4K la 60 de cadre pe secunda), luati in considerare un Phantom 4.

Intrebari frecvente

I. Cat dureaza dronele Phantom?

R. Acest lucru depinde de stilul de zbor, de conditiile in care zbori si de frecventa cu care zbori. Multi clienti declara ca isi zboara dronele Phantom pe mii de kilometri fara probleme – si va puteti urmari distanta totala de zbor cu aplicatia DJI GO.

I. Cat de sigure sunt dronele Phantom?

R. Marginile lamei expuse fac dronele Phantom putin mai periculoase decat dronele cu protectie a lamei. Dronele fantoma nu sunt recomandate pentru utilizatorii cu varsta sub 18 ani. Atunci cand sunt utilizate corect si in zone deschise, dronele fantoma sunt sigure si usor de controlat.

I. Pentru ce nivel de calificare sunt destinate dronele fantoma?

R. Dronele fantoma sunt mai scumpe decat alte drone DJI, ceea ce inseamna ca miza este mai mare daca ar fi ceva sa va distruga drona. Cel mai bine este sa va familiarizati cu dronele inainte de a cumpara un Phantom, dar dronele Phantom sunt concepute pentru a fi intuitive si usor de controlat. Luati in considerare cautarea in programele de formare DJI pentru cea mai buna experienta.

I. Pot transmite video online cu drone Phantom?

R. Da! Cu aplicatia DJI GO sau DJI GO 4, puteti transmite in direct imagini live pe YouTube.

Lasa-ne un feedback

Staff Editorial
DespreGeek

Geek claseaza cele mai bune produse pentru persoanele care doresc sa stie rapid ce sa cumpere.

Te-ar putea interesa
Asistentul tau de shopping
Vezi oferta eMAG.ro