cel mai bun emitator bluetooth

Cel mai bun emitator bluetooth

Ore
Research
Produse
Evaluate
Editorii nostri cerceteaza, testeaza si recomanda in mod independent cele mai bune produse. Puteti afla mai multe despre procesul nostru de examinare aici.
Ghid de cumparaturi

Cel mai bun emitator bluetooth

cel mai bun emitator bluetooth ghid cumparaturi
Cel mai bun emitator bluetooth: Ghid de cumparaturi

Un transmitator Bluetooth va poate actualiza vechea tehnologie si va poate tine usor conectat la lista de redare preferata, atat in ​​masina, cat si acasa.

Transmitatoarele Bluetooth se imperecheaza cu un dispozitiv precum smartphone-ul dvs., apoi transmit un semnal audio catre un dispozitiv care nu este Bluetooth. Indiferent daca se conecteaza printr-o mufa de 3,5 mm, conector RCA sau frecventa radio FM, va pot face electronica mai veche mai versatila, aducand flexibilitatea conectivitatii Bluetooth. Aceste mici dispozitive la indemana sunt utilizate in mod obisnuit pentru actualizarea radiourilor auto, a sistemelor stereo de acasa si a castilor.

Acest ghid de cumparaturi Geek va va ajuta sa comparati optiunile disponibile in tehnologia transmitatorului Bluetooth, preturile si caracteristicile care functioneaza cel mai bine pentru nevoile dvs. Ne straduim sa oferim un punct de vedere impartial impartasind experientele noastre cu produsele achizitionate de echipa noastra, mai degraba decat acceptand mostre gratuite de la producatori.

Emitator Bluetooth pentru masina vs. acasa

Transmitatoare auto

Este posibil ca masina dvs. sa fie un model mai vechi, dar tehnologia din ea nu trebuie sa fie. In timp ce producatorii instaleaza in mod regulat tehnologia Bluetooth in masini de aproximativ ultimul deceniu, acest lucru lasa inca multe masini detinute de utilizatorii de smartphone-uri care doresc acces usor la apeluri hands-free si audio care ruleaza prin sistemul de difuzoare al masinii. Un transmitator Bluetooth va permite sa efectuati aceasta tranzitie ieftin si usor. Caracteristicile de cautat intr-un transmitator Bluetooth gata de masina includ:

 • Compatibilitate cu prizele auxiliare de 12V (prize pentru bricheta) deja instalate in masina.
 • Ecrane de afisare cu LED-uri care va permit sa identificati cu usurinta apelantii si sa facilitati selectarea melodiilor.
 • Intrari pentru carduri SD, mufe audio standard si carduri TF.
 • Intrari USB, care pot servi si ca incarcatoare pentru telefonul dvs.

Transmitatoare de uz casnic

Transmitatoarele Bluetooth realizate pentru uz casnic pot converti un difuzor cu fir in wireless sau va pot permite sa transmiteti sunetul catre castile fara fir de pe televizor sau din sistemul dvs. de sunet de acasa. Caracteristicile pe care trebuie sa le cautati pe un transmitator Bluetooth pentru unitatea de domiciliu includ:

 • Care este sursa de energie. Multe emitatoare sunt reincarcabile si au doar zece ore de utilizare disponibile pe incarcare. Altele sunt alimentate prin USB sau se conecteaza direct la o priza de perete.
 • Multe emitatoare Bluetooth de uz casnic sunt, de asemenea, receptoare sau includ adaptoare de receptie. Cand este conectat la un difuzor in modul receptor, dispozitivul va permite sa transmiteti sunetul catre difuzorul respectiv de pe laptop sau smartphone.
 • Unele unitati sunt capabile sa trimita simultan la doua sau mai multe surse de iesire.

Emitator Bluetooth consideratii

Gama

Chiar si un transmitator Bluetooth ieftin poate oferi o autonomie suficienta pentru utilizarea in masina. In functie de nevoile dvs. si de suprafata patrata, poate face si o treaba decenta in casa dvs. Cele mai multe emitatoare low-end, ieftine, difuzate la aproximativ 30 de picioare, care vor satisface nevoile vehiculului dvs. frumos.

Daca utilizati un transmitator Bluetooth acasa, priviti mai atent gama dispozitivului dvs. Puteti gasi cu usurinta emitatoare Bluetooth cu o raza de 100 de picioare. Cu toate acestea, aceasta distanta poate fi redusa foarte mult in interiorul casei. Dispozitivele care promit distante foarte lungi, cum ar fi 160 de picioare sau mai mult, pot fi reduse cu usurinta la doar 50 de picioare din cauza interferentelor din structura casei dvs.

Poate doriti sa luati in considerare cumpararea unuia dintre emitatoarele Bluetooth concepute pentru a functiona cu o a doua unitate, daca credeti ca veti avea nevoie de extinderea autonomiei.

Optiuni de conectivitate

Porturile disponibile si conectivitatea sunt deosebit de importante pentru emitatoarele Bluetooth auto. Multe sisteme stereo radio au un port audio de 3,5 mm disponibil, iar unele transmitatoare / receptoare Bluetooth se vor conecta fizic la stereo. Cu toate acestea, daca radioul dvs. nu are acest port, aveti nevoie de un transmitator care sa retransmita semnalul primit prin FM.

Unele emitatoare Bluetooth de nivel inferior difuzeaza numai pe o frecventa radio FM fixa, dar multe va permit sa setati frecventa la un punct neutilizat in traficul dvs. FM local, reducand interferentele de la statiile existente.

Deoarece transmitatorul / receptoarele Bluetooth pentru masina utilizeaza adesea priza de baterie de 12V, unele includ un port USB pentru conectarea altor dispozitive, permitandu-va sa incarcati smartphone-ul in timp ce alimentati transmitatorul Bluetooth.

Daca cumparati un transmitator Bluetooth pentru uz casnic, luati in considerare daca o conexiune audio optica este cea mai buna optiune pentru televizorul sau sistemul dvs. audio. Transmitatoarele cu acest tip de conectivitate sunt putin mai scumpe, dar ofera o calitate audio superioara.

Microfoane

Transmitatoarele Bluetooth tind sa fie promovate avand in vedere transmiterea audio simpla, dar unele faciliteaza si apelurile hands-free. Transmitatoarele auto, in special, tind sa includa microfoane la bord. Cand telefonul este asociat cu emitatorul, microfonul de pe dispozitiv preia. Acest lucru previne ecoul si feedbackul pe care le-ati experimenta atunci cand microfonul telefonului dvs. preia sunetul din difuzoarele masinii.

Versiune Bluetooth

Este important sa verificati versiunea Bluetooth a unui dispozitiv atunci cand evaluati valoarea pretului. Dispozitivele mai ieftine folosesc adesea versiuni mai vechi de Bluetooth. Versiunile mai noi de Bluetooth, precum Bluetooth 4 si Bluetooth 5, ofera rate de transmisie mai rapide, consum redus de energie si sunt mai sigure decat versiunile mai vechi. Un dispozitiv care arata ca un pret de oferta poate utiliza o versiune Bluetooth mai veche, care poate fi imediat vizibila cu un semnal mai slab si un sunet de calitate inferioara.

Ecran

Transmitatoarele Bluetooth de ultima generatie au adesea afisaje LCD, facilitand controlul dispozitivului.

Preturi emitator Bluetooth

 • 50 pana la 100 RON: dispozitive de baza, la indemana, de obicei concepute pentru masina. Cativa din aceasta gama de preturi vor avea microfoane si afisaje LCD incorporate, dar nu toate.
 • 100 RON pana la 250 RON: mai multe optiuni de conexiune audio si intervale mai lungi. Multe dispozitive de uz casnic se gasesc in aceasta gama de preturi, dar unele vor functiona in masina. Daca aveti nevoie de un transmitator care sa se conecteze la mai multe dispozitive, incepeti sa faceti cumparaturi in aceasta gama de preturi.
 • 250 RON si mai mult: Dispozitivele din aceasta gama de pret tind sa se concentreze fie pe factorul de forma, fie pe caracteristici speciale. Multe sunt mai compacte decat emitatoarele de capat inferior, cu baterii mai bune. Altele ofera functii unice, cum ar fi vocile incorporate care anunta numarul de telefon al unui apel primit.

Sfaturi

 • Cand instalati un transmitator Bluetooth de acasa, cautati o modalitate de a furniza energie dedicata, astfel incat sa nu trebuie sa mutati dispozitivul pentru al reincarca.
 • Asigurati-va ca transmitatorul Bluetooth al masinii dvs. are un port USB passthrough pentru incarcarea telefonului.
 • Daca aveti probleme cu obtinerea unui semnal puternic in casa dvs., incercati sa indepartati dispozitivul de alte obiecte de uz casnic cu niveluri ridicate de „zgomot” electric, cum ar fi aparatele sau echipamentele pentru computer.

Intrebari frecvente

I. Ce este un transmitator Bluetooth?

R. Un transmitator Bluetooth este un dispozitiv care se imperecheaza cu un alt dispozitiv compatibil Bluetooth, apoi transmite un semnal audio catre o alta piesa de echipament electronic. De exemplu, un transmitator Bluetooth poate primi intrari audio de pe telefonul smartphone, apoi le poate transmite stereo-ului masinii dvs. printr-un fir fizic sau un semnal FM. In casa, emitatoarele Bluetooth sunt adesea folosite pentru a trimite semnalul audio de la un televizor la o pereche de casti Bluetooth sau difuzor compatibil Bluetooth.

I. Pot asocia un transmitator Bluetooth la mai multe dispozitive?

R. Unele emitatoare Bluetooth se vor imperechea la mai multe dispozitive, dar majoritatea nu. Cu dispozitivele cu o singura pereche, pur si simplu va deconectati de la o sursa si re-asociati transmitatorul Bluetooth cu altul.

Lasa-ne un feedback

Staff Editorial
DespreGeek

Geek claseaza cele mai bune produse pentru persoanele care doresc sa stie rapid ce sa cumpere.

Te-ar putea interesa
Asistentul tau de shopping
Vezi oferta eMAG.ro