cel mai bun mp3 player

Cel mai bun MP3 player

Ore
Research
Produse
Evaluate
Editorii nostri cerceteaza, testeaza si recomanda in mod independent cele mai bune produse. Puteti afla mai multe despre procesul nostru de examinare aici.
Ghid de cumparaturi

Cel mai bun MP3 player

cel mai bun mp3 player ghid cumparaturi
Cel mai bun MP3 Player: Ghid de cumparaturi

Nimic nu imbunatateste o deplasare plictisitoare sau o plimbare lunga spre casa, la fel ca un MP3 player.

In timp ce multi oameni folosesc acum smartphone-uri ca dispozitive portabile, care reda muzica, veti gasi totusi o serie de avantaje ale utilizarii unui player MP3 dedicat – dar mai multe despre asta mai tarziu.

Daca ati decis sa efectuati achizitia, ce va urma?

Cu atat de multe playere MP3 de pe piata, a decide care sa cumpere poate fi dificil.

Pentru a va aduce cele mai amanuntite recenzii, testam produsele in laboratoarele noastre, discutam cu clientii existenti, sortam prin munti de date si consultam expertii nostri.

De ce sa folositi un MP3 player?

Daca aveti un smartphone, este perfect capabil sa preia si rolul unui MP3 player, deci de ce ar trebui sa cumparati un dispozitiv dedicat pentru redarea muzicii?

Cu toate aplicatiile, fotografiile si videoclipurile stocate pe telefon, este posibil sa aveti putin spatiu pentru muzica, daramite intreaga colectie MP3.

Redarea MP3-urilor poate descarca rapid bateria unui telefon, deci daca intentionati sa ascultati multa muzica – poate intr-o calatorie lunga sau daca vi se permite sa o ascultati la locul de munca – s-ar putea sa gasiti smartphone-ul pe moarte inainte ca ziua sa fie prin.

Daca ascultati muzica in timp ce faceti exercitii, este posibil sa preferati sa folositi un player MP3 ieftin si usor, in loc sa riscati sa scapati si sa va rupeti smartphone-ul scump.

Multe playere MP3 sunt mai rezistente decat smartphone-urile si unele sunt chiar rezistente la apa.

Playere MP3 tind sa aiba butoane fizice, deci este mai usor sa treceti peste piese si sa controlati volumul, mai ales in timp ce va deplasati.

Consideratii pentru selectarea unui MP3 Player

Este important sa va ganditi la ce doriti de la un player MP3 inainte de a face achizitia. De fapt, unul dintre expertii nostri spune ca o greseala obisnuita pe care o fac adesea consumatorii este „cumpararea a ceva bazata pe marca, mai degraba decat efectuarea unor cercetari asupra produselor”.

Asadar, iata cativa factori de luat in considerare inainte de a decide ce player MP3 sa cumparati.

Durata de viata a bateriei

Durata de viata a bateriei este locul in care playere MP3 stralucesc cu adevarat. Unele modele va ofera o durata de viata mai mare de 60 de ore a bateriei. Chiar si cei de la capatul inferior al spectrului tind sa dureze aproximativ 20 de ore intre incarcari. Cu toate acestea, variaza intre marci si modele, deci verificati specificatiile playerului MP3 ales pentru a afla durata exacta a bateriei.

Dimensiunea playerului MP3

Pentru unii proprietari, dimensiunea conteaza atunci cand vine vorba de playere MP3.

Veti gasi utilizatori care doresc un mic MP3 player care sa poata aluneca cu usurinta intr-un buzunar, chiar daca asta inseamna functionalitate redusa. Pe de alta parte, veti gasi utilizatori care ar prefera sa aiba un player MP3 mare, cu un ecran tactil color care sa fie mai usor de navigat si care poate fi folosit si pentru a stoca fotografii sau pentru a viziona videoclipuri.

Nu exista o alegere corecta sau gresita aici; decizia ta depinde de ceea ce vrei de la noul tau player MP3.

Hard disk vs. stare solida

Unele playere MP3 au propriul lor hard disk si sunt practic ca niste computere miniaturale, in timp ce altele sunt in stare solida.

Unitatile in stare solida nu au parti in miscare, in schimb stoceaza melodii pe un cip de memorie, similar cu un card SD. Principala diferenta este ca playerele MP3 cu hard disk tind sa aiba o capacitate de stocare mai mare decat omologii lor in stare solida.

Cu toate acestea, playere MP3 in stare solida sunt mai mici, mai usoare si mai putin fragile decat cele cu hard disk.

Capacitate de stocare

Capacitatea de stocare este importanta, deoarece dicteaza cate melodii veti putea incadra pe playerul dvs. MP3.

Cei cu cea mai mare capacitate de stocare au 128 gigaocteti (GB) de spatiu pe hard disk sau memorie in stare solida.

Cu toate acestea, chiar si modelele extrem de compacte pot avea 8 sau 16 GB de capacitate de stocare, ceea ce este egal cu 1.000 pana la 4.000 de melodii.

Afisaj

Cele mai mici playere MP3 au adesea doar un ecran de afisare foarte mic, care afiseaza numele piesei redate si va permite sa treceti intre melodii. Acestea nu va permit sa navigati pe jucator pentru a selecta ce piesa doriti sa redati.

Este bine daca doriti doar sa ascultati orice muzica, dar nu este ideal daca aveti chef de ceva anume. Ca atare, aceste tipuri de playere digitale de muzica sunt de obicei orientate spre utilizare in timpul exercitiilor fizice, atunci cand doriti pur si simplu o distragere a atentiei.

La celalalt capat al spectrului, veti gasi playere MP3 cu ecrane tactile complete, care va permit sa navigati cu usurinta intre diferiti artisti si albume pentru a gasi melodiile pe care doriti sa le ascultati.

Sfaturi

  • Durabilitatea este importanta. Un expert afirma ca unul dintre cele mai importante lucruri de luat in considerare este daca playerul MP3 va functiona pentru perioade lungi de timp si cat de durabil sau de durat va fi produsul in general.
  • Daca doriti sa utilizati un MP3 player in timpul exercitiilor, va recomandam un model cu o clema incorporata pentru a fi atasat cu usurinta la talie sau guler.
  • Unele playere MP3 pot primi si posturi de radio FM.
  • Cautati playere MP3 care va permit sa mariti capacitatea de stocare utilizand un card SD.
  • Verificati in ce format sunt fisierele dvs. muzicale si asigurati-va ca playerul MP3 ales le accepta. De exemplu, daca descarcati muzica din iTunes, melodiile dvs. vor fi probabil fisiere AAC, nu MP3-uri.
  • Daca iti poti conecta playerul MP3 la echipamentul stereo al masinii tale, nu va mai trebui sa transporti CD-uri in masina.

Preturi

Gasiti cu adevarat o gama extrema de preturi in lumea playerelor MP3.

Un model de baza, de 8 GB, cu un ecran foarte mic (conceput pentru a asculta melodii in timpul exercitiilor fizice si nu prea mult) poate costa doar 50 sau 100 RON, in timp ce un model cu ecran tactil de la o marca cunoscuta poate costa 1.000 pana la 1.500 RON. Si, la cel mai inalt nivel al spectrului, un player audio digital conceput cu cea mai buna calitate audio in minte poate costa mai mult de 3.000 RON.

Daca sunteti in cautarea unui player MP3 de baza si nu sunteti preocupat de sunet high-end, ecranele tactile, capacitatea Wi-Fi si alte caracteristici suplimentare, nu ar trebui sa platiti mai mult de 250 RON.

Intrebari frecvente

I. Pot conecta playerul MP3 la stereo-ul masinii mele?

R. Da, puteti conecta playerul MP3 la stereo-ul auto pentru a reda muzica de pe dispozitiv prin difuzoarele auto. Modul in care faceti acest lucru depinde atat de playerul MP3, cat si de stereo-ul masinii. Daca playerul stereo si MP3 sunt compatibile cu Bluetooth, le puteti conecta pe cele doua prin Bluetooth si puteti reda muzica in acest fel.

Daca aveti un aparat stereo vechi cu un casetofon, puteti obtine un adaptor special care se conecteaza la intrarea pentru casti a playerului MP3 si sloturi in caseta stereo. Sau, daca aveti un stereo mai nou, acesta poate avea o intrare jack de 3,5 mm, caz in care puteti obtine un cablu care il conecteaza la mufa pentru casti de pe playerul dvs. MP3.

I. Cum ar trebui sa-mi protejez playerul MP3 de daune?

R. Playere MP3 moderne sunt destul de durabile, dar este totusi intelept sa le ingrijesti pentru a nu se deteriora. Este important sa pastrati aceste dispozitive sa nu se ude. Cu exceptia cazului in care, desigur, aveti un model impermeabil. In afara de asta, incercati sa nu le scapati – majoritatea modelelor vor supravietui unei caderi moderate, dar daca loveste constant pamantul sau cade de undeva de sus, s-ar putea rupe. Pentru a va proteja playerul MP3 de zgarieturi in timp ce va aflati in geanta sau in buzunar atunci cand nu il folositi, luati in considerare obtinerea unei huse de depozitare sau punga.

Lasa-ne un feedback

Staff Editorial
DespreGeek

Geek claseaza cele mai bune produse pentru persoanele care doresc sa stie rapid ce sa cumpere.

Te-ar putea interesa
Asistentul tau de shopping
Vezi oferta eMAG.ro