cel mai bun soundbar samsung

Cel mai bun soundbar Samsung

Ore
Research
Produse
Evaluate
Editorii nostri cerceteaza, testeaza si recomanda in mod independent cele mai bune produse. Puteti afla mai multe despre procesul nostru de examinare aici.
Ghid de cumparaturi

Cel mai bun soundbar Samsung

cel mai bun soundbar samsung ghid cumparaturi
Cel mai bun soundbar Samsung: Ghid de cumparaturi

Samsung, cel mai mare producator de televizoare din lume, este cunoscut pentru televizoarele sale de clasa mondiala – modelele lor 4K stabilesc standardele pe care orice alt producator incearca sa le invinga. Totusi, cand vine vorba de audio TV, la fel ca majoritatea producatorilor de televizoare, Samsung se bazeaza pe spectatori pentru a aduce solutii suplimentare pentru a face emisiunile si filmele lor preferate sa para grozave.

Din fericire, Samsung creeaza si unele dintre cele mai bune bare de sunet din industrie si merita sa le caute pe oricine doreste sa adauge un pic de „oomph” la televizorul lor – chiar daca televizorul respectiv nu este un Samsung.

La Geek, avem misiunea de a oferi cititorilor nostri cele mai impartiale si mai complete ghiduri de produse de pe internet. Asta inseamna ca suntem dedicati schimbului de informatii despre caracteristicile si modelele de care veti avea nevoie pentru a lua o decizie puternica de cumparare. Cititi mai departe pentru vizualizarea barelor de sunet Samsung, apoi, cand sunteti gata sa faceti cumparaturi, consultati tabelul din partea de sus a paginii pentru a vedea ce modele va recomandam.

Formate de sunet pentru soundbar Samsung

Samsung creeaza bare de sunet care accepta o varietate de configuratii diferite de difuzoare, asa ca asigurati-va ca stiti de care aveti nevoie si de care doriti sa le evitati.

  • Audio 2.1 are doua difuzoare principale – un canal stang si unul drept – si un subwoofer. Soundbar-urile cu sunet 2.1 sunt ideale pentru muzica, dar uneori se lupta cu producerea unui dialog de calitate, destinat sa aiba propriul canal. Modelele cu sunet 2.1 sunt excelente pentru spatiile mici si sunt de obicei cele mai accesibile din gama de produse Samsung.
  • Audio 3.0 include trei difuzoare principale – un canal stang, unul drept si un centru. Aceasta configuratie este perfecta pentru TV si filme. Difuzorul central este dedicat dialogului, astfel incat fiecare conversatie devine mai clara si mai usor de inteles. Zero indica faptul ca nu exista subwoofer, asa ca asteptati ca aceste modele sa fie usoare pe bas.
  • Audio 5.1 accepta canale stanga, dreapta si centrala, precum si doua difuzoare spate si un subwoofer. Mai bine cunoscut sub numele de sunet surround, sunetul 5.1 este cel mai comun format nativ de filme si televizoare, asa ca, cu o bara de sunet 5.1, stii ca auzi tot ce trebuie.

Soundbar Samsung si sunetul surround

Soundbar-urile sunt capabile sa scoata un sunet impresionant, de inalta calitate, dar exista unele dezbateri cu privire la cat de bine gestioneaza piesele de sunet surround de la televizor si filme. Majoritatea barelor de sunet gestioneaza efectele „surround” – sunetul care ar trebui sa vina din spatele tau sau din lateral – in unul din doua moduri:

Boxe externe prin satelit

Samsung vinde un kit de extindere a barei de sunet care include doua difuzoare spate fara fir. Desi kitul nu este ieftin, acesta rezolva una dintre neajunsurile majore ale soundbar-urilor: plaseaza in mod fiabil sunetul secundar in locul potrivit. Daca nu aveti spatiu pentru o configuratie completa home theater cu mai multe difuzoare, dar doriti totusi cel mai bun, cel mai captivant sunet disponibil, cumparati un soundbar Samsung care accepta setul de difuzoare spate fara fir.

Surround simulat prin difuzoare puternice

Multe bare de sunet incearca sa obtina un sunet specific in anumite locatii din camera – cu succes variabil – prin includerea difuzoarelor care imping sunetul in sus pentru a-l arunca pe pereti, astfel incat sa para ca vine din spatele vizualizatorului. In aceste cazuri, difuzoarele folosesc acustica locala pentru a crea o scena sonica, dar cat de bine sunetele acestea depind in totalitate de camera in sine.

Tinand cont de toate acestea, amintiti-va ca majoritatea sunetului de pe televizor va proveni din canalele din stanga, din centru si din dreapta, asa ca, daca urmariti in principal continut cu continut mare de dialog, este posibil sa nu vedeti multe beneficii de la difuzoarele externe prin satelit. sau difuzoare incorporate incorporate.

Preturi soundbar Samsung

Va puteti astepta sa platiti intre 400 si 6.500 RON pentru o bara de sunet Samsung.

Barele de sunet Samsung care costa intre 400 si 1.000 RON accepta de obicei sunetul 2.1 sau 3.0 si includ optiuni de conectivitate limitate. Soundbar-urile din aceasta gama de preturi sunt bune pentru camere mai mici sau situatii in care este necesara o optiune simpla si ieftina. Daca sunteti in cautarea unei bare de sunet pentru un dormitor sau un televizor secundar, nu cautati mai departe.

Veti gasi cele mai bune valori Samsung in soundbar-uri in gama medie, intre 1.000 RON si 3.600 RON . Aici veti incepe sa vedeti modele care includ subwoofere wireless si suport pentru sunet surround 5.1. La nivel inalt, asteptati sa vedeti modelele aproape perfecte care suna incredibil si includ avantaje precum streaming audio WiFi sau suport pentru formate audio de inalta rezolutie. La nivel inferior, Samsung are optiuni care ofera in continuare un sunet impresionant, in timp ce scutura unele luxuri, cum ar fi suport pentru formate audio de inalta rezolutie.

Pentru crema de cultura Samsung, asteptati sa platiti intre 3.500 si 6.500 de lei. Barele de sunet Samsung din aceasta gama de pret includ chiuveta de bucatarie si apoi unele: difuzoare din spate prin satelit, suport pentru formate de ultima generatie, cum ar fi Dolby Atmos, si suficienta putere pentru a va scutura casa cu bas infricosator. Daca sunteti un pasionat de home theater sau pur si simplu doriti cel mai bun soundbar pe care il pot cumpara, asteptati sa cheltuiti destul de mult.

Sfaturi

  • Odata ce bara de sunet este in pozitie, calibrati-o. Barele de sunet Samsung suna bine, dar suna remarcabil odata calibrate corespunzator. Daca bara de sunet are un program de calibrare incorporat, urmati aceste instructiuni pentru a permite bara de sunet sa se adapteze la aspectul acustic al camerei. Daca bara de sunet nu vine cu un program de calibrare, reglati manual setarile in timp ce ascultati din diferite puncte din camera pana cand va simtiti confortabil cu sunetul.
  • Daca va conectati cablul la bara de sunet Samsung, verificati daca sunetul digital este activat. Majoritatea decodificatoarelor prin cablu TV pot scoate atat audio analogic, cat si digital, dar barele de sunet suna mult mai bine cu un semnal audio digital. Examinati meniul de setari al set-top boxului pentru cablu pentru a va asigura ca semnalul audio care merge catre bara de sunet este digital.
  • Testati volumul barei de sunet in alte camere. Soundbar-urile pot deveni puternice – iar modelele Samsung cu subwoofere sunt suficient de puternice pentru a enerva vecinii. Inainte de a face fata unei reclamatii privind zgomotul, efectuati cateva teste si determinati ce volume pot fi auzite prin ce pereti si notati cat de tare este prea tare pentru cei din jur.

Intrebari frecvente

I. Ce se intampla daca incerc sa redez un format audio de film pe care bara de sunet Samsung nu il accepta?

R. Majoritatea formatelor audio TV si film sunt compatibile cu versiunile anterioare, astfel incat sa contina piese compatibile in interiorul acestora, care vor functiona cu bare de sunet mai vechi. Daca incercati sa redati un film sau o emisiune TV care include o coloana sonora neacceptata pe o bara de sunet Samsung, bara de sunet va fi implicita la pista de compatibilitate si o va reda.

I. Cum simuleaza barele de sunet efectele de sunet surround fara difuzoare din spate?

R. Unele bare de sunet, pe langa difuzoarele orientate spre fata, au si difuzoare care se aprind intr-un unghi. Difuzoarele puternice pot „sari” sunetul de pe pereti, podea si tavan, creand efectul pentru ascultator ca sunetul provine din diferite unghiuri sau chiar in spatele lor. Calitatea surround-ului simulat va varia in functie de bara de sunet, precum si de acustica camerei.

I. Pot asculta muzica pe un soundbar Samsung?

R. Absolut. Toate sunetele Samsung se pot conecta la o sursa audio si pot reda muzica. Multe bare de sunet Samsung cu difuzoare multiple va vor permite chiar sa redati melodiile dvs. in modul de sunet surround, unde sunetul este procesat pe mai multe canale.

Lasa-ne un feedback

Staff Editorial
DespreGeek

Geek claseaza cele mai bune produse pentru persoanele care doresc sa stie rapid ce sa cumpere.

Te-ar putea interesa
Asistentul tau de shopping
Vezi oferta eMAG.ro