Sprijina Geek

Geek claseaza cele mai bune produse pentru persoanele care doresc sa stie rapid ce sa cumpere. Cand cititorii nostri aleg sa cumpere alegerile noastre editoriale alese independent, castigam comisioane afiliate care ne sustin munca. Iata o explicatie a ceea ce facem si cum sa ne sustineti munca.

Fiecare dintre noi, la Geek, mentine cele mai inalte standarde jurnalistice si suntem dedicati furnizarii cititorilor nostri cele mai bune studii de piata si liste de produse. Editorii nostri respecta aceeasi etica ca si alte publicatii de renume si pastreaza independenta editoriala fata de operatiunile noastre comerciale. Pentru a va aduce in mod constant cele mai bune ghiduri, facem cercetari temeinice pentru a ne asigura ca site-ul nostru web prezinta numai produse de top, cu cele mai pozitive recenzii ale consumatorilor.

Vrei sa afli cea mai buna parte?

Editorii nostri nu selecteaza produse avand in vedere relatiile noastre de afiliere, ceea ce inseamna ca toate recomandarile de produse sunt facute cu adevarat, deoarece sunt cele mai bune dintre cele mai bune, decat in ​​scopuri de marketing.

Indiferent daca am primit sau nu produse gratuit pentru review, recomandam in mod constant produse pe care noi insine ne simtim confortabil sa le cumparam. Toata lumea de la Geek este incredibil de mandra de calitatea examinarilor noastre de piata, precum si de independenta noastra pe tot parcursul procesului editorial.

Deci, cum puteti sustine site-ul nostru web?

Simplu. Citind articolele noastre si cumparand produse prin linkurile de pe paginile articolelor noastre. Ar putea deveni mai usor? Cand achizitionati produse prin intermediul site-ului nostru web, puteti fi siguri ca stiti cate ore de cercetare au fost investite in fiecare articol, care include parcurgerea de bloguri si articole stiintifice, citirea recenziilor, intervievarea consumatorilor si chiar testarea produselor.

Desi este posibil sa primim un comision afiliat daca alegeti sa cumparati produse recomandate prin intermediul site-ului nostru web, nu primim nimic daca nu sunteti multumit de achizitia dvs. returnati produsul. Pare corect, nu? Editorii nostri cred cu adevarat in produsele pe care le recomanda si spera sa le iubiti la fel de mult ca noi.