Editorii nostri cerceteaza, testeaza si recomanda in mod independent cele mai bune produse. Puteti afla mai multe despre procesul nostru de examinare aici.
DE CE NOI: GEEK petrece mii de ore examinand, intervievand experti si testand produse pentru a ajuta consumatorii sa cumpere informat. Afla mai multe »
Boombox-ul s-a intors! Relicva din anii 1980 a revenit cu fanii muzicii moderne, dand viata noua colectiilor de muzica digitala – si a preluat alte cateva modernizari moderne pe parcurs. Daca doriti sa pompati cateva melodii in curtea din spate, la evenimente sau chiar pe plaja, este timpul sa reveniti la stereo-ul clasic.
La Geek, avem misiunea de a oferi recenzii de incredere si informatii despre produs de care aveti nevoie pentru a face achizitii intelepte.
Cititi ghidul nostru de cumparaturi pentru boombox-uri pentru a cunoaste optiunile si caracteristicile disponibile. Apoi, cand sunteti gata sa incepeti cumparaturile, consultati cele mai recomandate modele din tabelul de mai sus.
De ce CD-urile inca mai conteaza
Boombox-urile din anii 80 nu au avut niciodata playere de discuri compacte – au venit cu punte de caseta si radio FM. Dar cand CD-urile au decolat ca format, boombox-urile de CD-uri au facut-o si ele, aducand muzica digitala la factorul clasic de forma. Din fericire, cele mai multe boombox-uri moderne includ in continuare CD playere. Iata de ce este mare lucru.
CD-urile redau audio digital necomprimat. Nu exista nicio cale de a o inconjura: calitatea audio de pe un CD este superioara formatelor audio comprimate obisnuite din prezent, cum ar fi MP3-urile. Daca sunteti purist de muzica sau doriti doar sa va ascultati muzica cu cea mai inalta calitate posibila, obtineti un boombox cu CD player.
CD-urile nu se bazeaza pe accesul la internet sau pe un dispozitiv secundar . Cand introduceti un CD, singurul lucru dintre dvs. si muzica dvs. este butonul de redare. In schimb, serviciile de streaming necesita de obicei un telefon si un abonament platit , ca sa nu mai vorbim de accesul la internet pentru redarea muzicii. Daca preferati o configurare muzicala mai simpla – sau pur si simplu nu doriti un alt dispozitiv care sa descarce bateria telefonului dvs. – un boombox este perfect pentru dvs.
Caracteristici cheie pentru boombox
Boombox-urile au parcurs un drum lung in ultimii 40 de ani, iar multe modele includ facilitati moderne utile. Iata-i pe cei pe care ii iubim cel mai mult.
Bluetooth: Cele mai multe boombox-uri accepta cea mai simpla metoda de conectare la telefon: Bluetooth. Cu o conexiune Bluetooth, puteti transmite in flux din orice sursa audio de pe telefon sau tableta – indiferent daca este Spotify, Pandora, TIDAL sau chiar colectia dvs. personala de muzica – direct pe boombox.
Rezistenta la apa: Daca intentionati sa va duceti boombox-ul la plaja sau chiar daca doriti doar sa-l pastrati langa piscina, obtineti unul rezistent la apa. Boombox-urile rezistente la apa sunt pur si simplu durabile: pot rezista de obicei la o cantitate decenta de abuz in plus fata de scurgerile sau stropirile ocazionale, astfel incat obtinerea unui model rezistent la apa nu este niciodata o investitie proasta.
Subwoofere incorporate: Aici boombox-urile mopeaza podeaua cu concurenta din categoria boxelor portabile. Multe boombox-uri includ subwoofere de buna-credinta care scot o cantitate de bas zgomotoasa. Daca aveti nevoie de un bas excelent, obtineti un boombox adecvat.
Intrare auxiliara: Uneori este mai convenabil sa conectati un telefon sau o tableta direct la un boombox. Daca preferati simplitatea utilizarii unui cablu de 3,5 mm, asigurati-va ca boombox-ul pe care il cumparati are o intrare auxiliara.
Accesoriu de casa inteligent
Desi nu exista un „boombox inteligent” – totusi, oricum – boombox-urile pot fi un plus extraordinar pentru orice configuratie inteligenta a casei atunci cand sunt asociate cu un asistent digital precum Amazon Echo sau Google Home. Cand este asociat cu un asistent digital, va puteti folosi boombox-ul pentru lucruri precum urmatoarele.
Streaming de muzica: Difuzoarele de pe boombox probabil vor suna mult mai bine decat difuzorul incorporat al asistentului digital. Daca sunteti gata sa utilizati comenzile vocale pentru a apela la melodiile preferate si apoi le auziti prin difuzoarele dvs. Boombox, ridicati un model cu un port auxiliar, astfel incat sa il puteti conecta cu usurinta la asistentul dvs. digital.
Asigurarea portabilitatii serviciilor inteligente la domiciliu: Unii asistenti digitali functioneaza cu baterii portabile de la terti, astfel incat sa le puteti lua oriunde mergeti. Daca nu va puteti imagina ca mergeti oriunde fara asistentul dvs. digital, luati o baterie pentru aceasta si pastrati-o conectata la boombox oriunde va aflati.
Preturi boombox
Nu trebuie sa cheltuiti multi bani pentru a obtine un boombox solid. Dar daca faceti acest lucru, exista cateva avantaje care ar putea sa merite banii pentru dvs. Iata la ce sa va asteptati cand va uitati la etichetele de pret Boombox.
Intre 250 RON si 300 RON, veti gasi modele adecvate atat de la marci de nume, cat si de la companii fara nume. Boombox-urile din aceasta gama de preturi sunt competente cu elementele de baza, dar este putin probabil sa includa avantaje precum Bluetooth sau un subwoofer . Daca aveti nevoie de un boombox care sa faca treaba (dar nu mult), nu cheltuiti mai mult de 300 RON.
Intre 300 si 750 RON, asteptati sa vedeti cele mai bune valori si cei mai puternici artisti. Modelele din aceasta gama de preturi ofera un compromis bun intre caracteristici, calitatea sunetului si pret. Cu exceptia cazului in care sunteti un audiofil sau daca aveti absolut nevoie de cea mai recenta si mai buna tehnologie, nu va trebui sa cheltuiti mai mult decat aceasta.
Intre 750 si 2.500 RON, veti intalni boombox-uri care sunt construite ca niste tancuri si aduc suficient bas pentru a scutura practic o intreaga cladire. Daca aveti nevoie de cel mai tare model disponibil sau daca aveti nevoie doar de unul cu o baterie care sa reziste mai mult de o zi, fiti pregatiti sa cheltuiti o suma decenta de bani.
Sfaturi
Inainte de a cumpara un boombox, ia in considerare aceste sfaturi.
Daca va asteptati sa va transportati boombox-ul cu dvs., cumparati unul cu curea de umar. Chiar si cea mai usoara boombox poate fi greu de transportat dupa un timp. Unele modele boombox includ o curea de umar, astfel incat sa le puteti purta pe spate, tinand mainile libere. Luati in considerare cat de portabil doriti sa fie boombox-ul dvs. si cumparati un model cu curea de umar, daca il veti folosi. Muschii tai iti vor multumi mai tarziu.
Daca boombox-ul dvs. are baterii C sau D, pastrati intotdeauna un set de rezerva in jur. Cele mai multe boombox-uri nu au indicatori de viata a bateriei, asa ca nu stii niciodata exact cand va muri muzica. Multe boombox-uri accepta baterii mai mari pe care le puteti gasi oriunde, asa ca pastrati un set de rezerva in jur si fiti intotdeauna pregatiti pentru a mentine petrecerea.
Daca doriti sa redati colectia dvs. personala de muzica MP3 pe o boombox, cumparati una cu un port USB sau o intrare pentru card de memorie. Unele boombox-uri functioneaza bine cu fisiere de muzica externe, astfel incat sa puteti asculta propriile melodii fara a fi nevoie sa va scoateti telefonul. Daca aceasta este o prioritate pentru dvs., explorati modele care pot functiona cu memorie externa.
Intrebari frecvente
I. Cat va dura boombox-ul meu inainte de a avea nevoie de baterii noi sau de o reincarcare?
R. Depinde. Cele mai multe boombox-uri care utilizeaza baterii C sau D vor dura intre sase si 12 ore pe un singur set. Boombox-urile cu baterii interne litiu-ion dureaza de obicei mult mai mult la o singura incarcare – pana la 24 de ore pe unele modele.
I. Pot utiliza un serviciu de streaming muzical cu un boombox?
R. Puteti, daca furnizati muzica cu un smartphone sau o tableta. Boombox-urile nu au de obicei WiFi, asa ca se bazeaza pe dvs. pentru a avea un dispozitiv la care se pot conecta. Daca aveti un dispozitiv si un abonament de servicii de streaming, este usor sa va conectati la un boombox si sa va bucurati de muzica dvs. in inalta fidelitate.
I. Cat de grele sunt boombox-urile?
R. Boomboxul tipic cantareste intre cinci si sapte kilograme. Modelele cu difuzoare mai mari si subwoofere mai puternice pot cantari pana la 15 kilograme.
Lasa-ne un feedback
Spuneti-ne daca acest articol v-a fost util. Acesta este modul in care ne putem evalua si imbunatati.