Despre

Geek sustine cititorii nostri cu mii de ore de cercetare, testare si rapoarte pentru a va ajuta sa gasiti produsele care va vor face viata mai distractiva si mai placuta. Ne sustineti atunci cand achizitionati un produs prin link-urile de pe site. Aceste legaturi ne castiga apoi un comision. Cititi mai multe despre ceea ce facem.

Geek este o lista cu cele mai bune produse pentru persoanele care doresc sa economiseasca timp pentru a afla ce sa cumpere. Site-ul a fost fondat in noiembrie 2020, cu misiunea de a va economisi timp si bani, facilitand gasirea celor mai bune produse.

Recomandarile noastre sunt facute prin cercetari viguroase, interviuri si testari. Gasim cele mai bune produse in zonele care ne intereseaza cel mai mult, asa ca site-ul nostru este o galerie de produse curate de care ne-am indragostit.

Ne mandrim ca respectam standarde riguroase de cercetare. De asemenea, adoptam o abordare etica, impartind cercetatorii si editorii din echipa afiliata. Cu alte cuvinte, cercetatorii si editorii sunt insarcinati sa aleaga cele mai bune produse.

Odata ce alegerile sunt finalizate si articolul este scris, echipa noastra de afiliati adauga apoi linkuri platite catre produse, acolo unde este cazul. Asadar, optiunile noastre de produse nu sunt niciodata influentate de comisioane.

Prin mentinerea operatiunilor noastre comerciale separate de echipa noastra editoriala, ne asiguram ca optiunile noastre de produse se bazeaza pur pe merit si nu pe alte influente externe. Pe scurt, recomandarile noastre sunt intotdeauna facute in intregime de echipa noastra editoriala, fara contributia echipei noastre de affiliate.

Optiunile dvs. se pot aplica cu adevarat tuturor?

Cautam ceea ce credem ca este cea mai buna varianta pentru majoritatea oamenilor care cauta un anumit produs. Cautam produse care sunt de top in categoria lor si ofera cea mai buna valoare pentru bani.

Produsele pe care le alegem necesita saptamani sau luni de cercetare. Optiunile noastre sunt aceleasi produse pe care le recomandam prietenilor si familiei noastre si, in multe cazuri, sunt produse pe care le-am cumparat.

Comisioanele afiliate va fac obiectivi?

Scriitorii si editorii nostri nu sunt niciodata constienti de relatiile noastre cu partenerii nostri afiliati. Abia dupa ce au fost facute alegerile finale, vom aplica linkurile afiliate cand si daca acestea sunt aplicabile.

Daca cititorii decid sa cumpere produsele pe care le recomandam ca rezultat al cercetarii, analizei si testarii noastre, munca noastra este adesea, dar nu de fiecare data, sustinuta printr-un comision afiliat cand un cititor face o achizitie.

Daca cititorii isi returneaza achizitiile din orice motiv, nu primim niciun comision. Deci, nu exista niciun stimulent pentru noi sa alegem produse inferioare. Scopul nostru este sa va facem multumiti de achizitia dvs., ceea ce protejeaza reputatia noastra.

De ce nu aveti toate produsele pe care le caut?

Trimiteti-ne un e-mail oricand daca cautati un produs pe care nu l-am examinat inca. Ne place sa aflam de la dvs. si va promitem ca vom face tot posibilul pentru produsele pe care le doriti si pe care le iubiti.

Inainte de a incepe testarea produselor, incepem sa cercetam recenziile existente. Urmarim frecvent o serie de publicatii bine respectate, inclusiv George Buhnici, Cavaleria si multe alte site-uri.

Ne place ceea ce facem si ne dezvoltam cu tot feedbackul pozitiv pe care il primim de la cititorii nostri. Daca putem face ceva mai bun sau aveti intrebari despre noi, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.